Måndag..




Goodmorning folks!!!
Idag e jag trött ska ni veta..själv vet jag inte riktigt varför eftersom jag sov större delen av dan igår.
Var på fest i lördagskväll o de blev inte sååå sent tror jag..hehe..
vi skulle egentligen ha varit o grattat min svåger i går eftermiddag men gubben gick o vilade på maten o somnade o sov i 3!!!!!timmar!!!!han brukar aldrig kunna det..så nu blev de inget grattande eftersom klockan blev lite för mycket.Nåväl..vi får ta de ikväll istället.
Idag ska jag även hämta paket som kommit..sååå kul juh.Nytt överkast o gardiner till sovrummet..kan ju aldrig vara fel..hihi..de e sååå trevligt att förnya lite hemma tycker jag..särskillt nu när hösten börjar göra sej gällande.jag blir ju så inspererad av styleroome här på nätet oxå..så mycke fint att titta på...besök gärna  styleroome.se o ta en titt.

annars har de inte hänt så mycket under veckan som varit..haft lite kaffebesök o sånt e ju alltid kul.
Ringde vovvens matte o tänkte komma på besök men nu har hon fått sina valpar så jag måste avvakta en månad..suck..hatar att vänta..men sen skulle hon komma o besöka mej några gånger innan jag får ta hem henne.Längtar sååå...ska bli så kul!!!hon e sååå fin.
får se hur kissen reagerar på henne bara..hoppas de går bra.

Nu börjar de bli dax att ta sej i kragen o göra nåt så man vaknar...sååå seg..men en dusch gör nog susen skulle jag tro.
Ha d så gott o var rädda om varandra

rullar på

i sakta mak rullar dagarna förbi..lugnt o stilla..lite trist e de allt. skulle vilja ha nåt att göra..ska ta o kolla upp vad dom gör på dagvården tror jag.Kanske kan jag komma dit o göra lite nytta o träffa folk..bara några timmar skulle göra susen tror jag.Ska träffa en ny terapeft på psyk. nu den 1-a september o få ny träning..få se hur de går då..ska prata med henne om sysselsättning då iallafall.Lite nervöst e  de allt inför mötet men de går säkert bra..bara hon inte har FÖR stora krav från början..huvva

 Igår var syrran här en sväng efter jobbet..de e alltid trevligt.vi satt i trädgården o dividerade lite hit o dit.dom håller på att göra om lite i sin trädgård o de blir särkert skitbra som vanligt..o då blir jag sååå avis för att våran e halvfärdig bara..suck..så mycket jag SKULLE vilja ha gjort men som inte blir p.g.a. ekonomi o sånt..hur trist e inte det!!??Nu hoppas jag att de iallafall ska bli av nästa sommar..börjar bli allvarligt trött på den som den e nu. Sen pratade vi lite om syskonträffen som ska bli nu den 12 ..ska bli sååå himla skojj..hoppas så många som möjligt kommer oxå..många jag inte har träffat knappt av kusinbarn o så ens

. Idag e de trädgården som gäller.ska som vanligt kratta äpplen..suck..o plocka lite men mest blir de nog att sitta med en god bok.Gäller att ta till vara på dagarna nu innan de blir kallt o tråkigt.Ser ju att dagarna e mycket kortare redan.Nu e de mörkt vid 9..sååå tråkigt juh..vill ha sommar långe än.vi får hoppas på en sen höst.

seee yahhh!!!

bakdag..

idag ska de bakas äppelkakor för fulla muggar!!!haha...måste ju göra nåt av alla äpplen som ligger o skräpar ju..
Sen e de ju gott oxå..haha..men farligt för figuren..huvva.
brukar alltid ha med de ut till fikat när vi e i skogen o plockar svamp..så mysigt så.Fast svamp föresten..hehe..vi brukar inte hitta så mycke io försej..joo när trattisarna kommer så har vi ett ställe där de brukar finnas en del , men vanliga kantareller hittar vi nästan aldrig..suck
sen blir de till att tvätta idag oxå..de e ju bra torkväder ser de ut som..just nu iallafall..skulle visst komma in regn senare.Var o köpte ny tvättmaskin igår.Våran gick ju sönder förra veckan..suck..alltid e de nåt. nu fick vi tag i en bra maskin på blocket så de blev inte alltför kostsamt men de känns ändå i plånboken.

skönt att de e helg igen föresten..blir nog med all säkerhet bastu till kvällen..såååå skönt så!!Annars blir de inte så ofta nu på sommaren ,men nån gång när de e extra kulet o rått så .. med lite gott att käka efteråt..mmm
annars händer nog inget särskillt denna helg..inget som e planerat iallafall..joo ska till v-ås för att fira Tords svåger som fyller 50 imorrn men de blir nog inte så länge där skulle jag tro..jag föreslog även att vi skulle besöka hanns dotter oxå för vi köpte lite bilar till lillgrabben när vi var i Ransäter...han skulle bli så glad tror jag.hon har ju gått över till muslim efter att hon gifte sej med en o deras ramadam börjar idag..trist..hon kan behöva livas upp lite...haha

Nej..dax att sätta fart på dököttet!!

ha d gott o ta vara på varandra!!

höst??!!

De känns faktiskt som om de redan är det!!de går så fort nu..vill inte!!
Luften e ju hög o klar o de e ganska skönt men sommaren vill jag ha kvar ännu ett tag.
När vi var i Ransäter var de bara 2 grader på natten o de var nästan så frosten låg på marken när man gick på toa på morronen..huvva..inte än..pleeeease...

idag ska de bli lite klippning av gräsmattan igen..kanske e de sista gången??!!nu ligger de istället massor av äpplen där...måste kratta undan dom först..vill egentligen inte ha några äppelträd alls..dom e bara till besvär tycker jag..haha..ingen som äter dom iallafall så...suck..men gubben tycker att de e bra insynsskydd från husen över gatan o de har han ju rätt i förståss.

Vågen var snäll imorse oxå..yippieehh..har tagit 2,2 redan sen helgen.bara vatten..jag veeeet men de e roligt ändå.
nu e jag snart tebax där jag var innan semestern..skööönt juh.
har köpt naturdiet igen för att skynda på de hela lite men ska äta mat oxå..frukost o middag på kvällen.
ska försöka skärpa mej när de gäller frukten oxå..åt 3 st. igår..hejja mej!!!

Nu har jag oxå tagit mej i kragen o bjudit hem cissi o jonte på lite käk.Har sagt de så länge men de har lixom aldrig passat..men nu så..i mitten av september ska de äntligen bli av.Lite paj o kräftor har jag tänkt att de ska bli.syrran o hennes karl får oxå hänga med på ett hörn..hehe..ska bli himla trevligt.

nehejj gott folk..nu e de dax att göra lite nytta.Ha en bra dag..de tänker jag ha!!






Hemma igen

efter en jäkligt kul långhelg i ransäter.Massor av roligt folk o god mat..haha..har lagt på mej nåt kilo..
de blev visserligen inte sååå mycke dans för min skull..de spelades inte så lätta danser..hahahaha..men en ny lyckades jag lära mej iallafall.Men de var inte de som räknades för oss utan gemenskapen i gänget...betyder oerhört mycke för oss.
vädret var fint fredag o lördag till frammåt kvällen när himmlen öppnade sej..skyfall e bara förnamnet.
på natten började de blåsa oxå..nästan full orkan vet´ja..vaknade flera gånger på natten av att partytältet höll på att blåsa bort..o preciiis när vi satt o avnjöt frukosten så gjorde de det!!!!Tältet lättade från marken o flög iväg över husvagnarna som stod bakom...ohhh va rädd jag blev!!!de blev till att flyga upp o grabba tag i tältet för att rädda de som räddades kunde...bord o stolar med frukosten,, allt slets snabbt upp o förflyttades till säkrare ställe..haha...huvva va jobbigt de var...men till slut var de någotsånär iallafall o tältet kunde tas ner. o frukosten ätas färdigt.suck..Tack För hjälpen Martina o Hampus...;0))
hemfärden gick vid halvfyra tiden o då följde tord o jag med syrran för att hjälpa dom att få upp förtältet i malingsbo igen..vi var inte hemma förren 8 o då var man ganska seg kan jag lova.

nu på morronen har jag varit trött o tagit de lugnt men nu e jag duschad o klar för de vanliga pysslet härhemma. ska väl gå ut i trädgården o se vad som har blivit raserat av stormen.
Ha d gott govänner

städning...huvva

inte särskillt skojjigt alls men välbehövligt tyvärr..
Har blivit lite eftersatt den senaste tiden ska erkännas..finns ju annat som e mer kuligt lixom..haha..
de har ju varit bra väder dessutom nu ett tag o då e man ju mest ute iallafall så.

Imorrn eftermiddag åker vi till Ransäter på countryhelg..ska bli sååå himla kul!!!vi åker nästan så fort gubben kommer hem från jobbet..jag har då packart bilen så han har bara att ta sej en dusch o en kopp kaffe så...tar kanske 2 timmar att åka så vi räknar med att vara där vid halvsju tiden..hoppas syrran har maten färdig åt oss när vi kommer..haha

magen då...ja den har varit bättre men inte helt bra..får hoppas den håller tills vi kommer hem igen iallafall..inte kul att vara därborta o inte må bra.vikten låg i morse på 77,1 o de får jag väl vara nöjd med..har käkat mest sallad dom senaste 2 dagarna nu men de blir nog en hel del fusk nu när vi e borta skulle jag tro..men oxå en hel del dans hoppas jag.dom har ju två lador med dans..en för dom som inte har kommit så långt än o en för dom riktigt duktiga..de e ju bra så en annan oxå har en chans..haha

nehej..nu e de dax att forsätta med golvtvätt..de e ju iallafall skönt när de e färdigt.
ha d gott govänner o glöm inte att vara rädda om varann!!

magproblem

vaknade  i Fredagsmorse vid 4snåret. av att min mage var i olag..usch o fy va ont de gjorde..
Med tiden blev de värre så de slutade med ett besök på akuten.Trodde de var gallan men dom ville ta ett ekg, för hjärtbesvär hos oss quinnor kan yttra sej nästan hursom hellst tydligen.
nu var de gud ske lov inte nåt fel på hjärtat...skönt...o inte gallan heller  utan tydligen "bara" lilla magen som krånglade. fick lite medecin o sen fick jag åka hem.ska väl bli kallad vad de lider för en riktig undersökning..vilket jag både bävar för o ser fram emot.
Resten av dan var de ryggläge i skuggan på solsängen.småsov en lång stund vilket var välbehövligt.
Frammåt kvällningen hade vi bjudit in vår gode vän "Svante" för ett dopp i poolen.
Hon hade i sin tur med våran gemensamme vän Peter vilket var himla trevligt.
vi slängde oss i badet o de var sååå skönt!!!Peter  formligen landade med ett magplask...haha..nivån i poolen sjönk avsevärt kan jag upplysa om.
vi åt gott o myste med några öl i skuggan.
Senare kom även bror min o hans dam för att umgås en stund....mer bad o dryck o till slut var de rena festen i trädgården.Musiken vart nog liiiite hög oxå e jag rädd (förlåt grannar) Men de var sååå himla kul ju...
Sent blev de som vanligt förståss...haha
Jaaa vilken fredag!!!!

Resten av helgen blev som vanligt ungefär..v-ås på lördagen o sen poolen förståss..annars ganska lugnt...haha

imorrn e de återigen måndag o trist arbetsdag för gubben.Längtar till torsdagen för då ska vi nämligen till Ransäter för en countryhelg igen.ska bli så himla kul.ska få bo med syrran i hennes huvagn.
Hoppas de vackra vädret består till dess bara.
Ha en riktigt skön söndagskväll!!!

vardag

o så var de "vanlig" måndag igen då...suck...ganska trist faktiskt o typiskt med vädret oxå...nu e de minsann soligt o fint!!
Mannen var inte särskillt motiverad att gå till jobbet i morse precis..o de förstår man ju.

Igår blev de iallafall lite nyttigt gjort här hemma.Tord la stenen runt huset nu o de blev sååå bra så.Själv rensade o ansade jag i hallonhäcken.Hur mycke brännässlor som helst..en del buskar fick sej en klippning o trimmern kom fram..sen passade jag på att tvätta lite oxå.
Syrran o hennes gubbe kom på besök..vilket ju alltid e trevligt.

Idag blir de däremot inte mycke gjort..hehe..liten svängom med dammsugaren möjligen..annars e de att ta vara på den sol som bjuds så mycke som möjligt så klart.

Ja hur har de gått med vikten då över sommaren!!!???
Upp o ner ner o upp..haha.har käkat gott hela sommaren o en del öl o så har de ju oxå blivit..men sååå farligt e de inte.
Låg på 76.4 som minst o får väl skärpa mej liiite men de brukar gå fort tebax eftersom de mesta e vatten..de vet jag av erfarenhet.3 kilo till ska bort nu o i värsta fall får jag väl ta till drycken igen ett tag.

Nu ska jag ut i solen o njuta...ha d gott govänner!!

RSS 2.0