hemma igen

jaha..då har man campat färdigt för denna gången då.riktigt trevligt var det.

Men de jag ska berätta om nu e mer skojjigt...
förra fredagen när vi skulle åka o campa så bad vi robin att ta hand om våran katt Dixie hemma hos honom istället för att han skulle åka fram o tebax för att se till henne här..de gjorde han o hon kände sej nog som hemma eftersom hon kan springa ut o in där oxå..de gick väl bra i ett par dar men så slutade hon att komma in till kvällen så han blev ju orolig så klart..han skulle ju dessutom jobba på måndagen så han ville ju ha henne inne då...men hon syntes inte till..han ställde ut mat till henne ifall att hon skulle dyka upp...men nej..ingen katt.Vi började ställa in oss på att hon nog var borta..kanske räven varit framme..de e ju en stor skog i närheten...
Jag pratade med gubben på väg hem idag om att hon kanske inte trivdes hos honom o så....kanske hon längtade hem..
O vad får vi se komma o möta oss på uppfarten här hemma??!!!Jo Dixie!!!!Hon hade hittat hem!!!!Hon hade alltså gått hem igen hela långa vägen..de var underbart att se henne...hon hade smalnat av en del o var döhungrig men annars vid god vigör...åhh så skönt!! Robin blev sååå glad för han trodde ju att hon var förlorad.
De var väl en solskenshistoria mitt i allt regnende ..eller hur.
Nu sitter hon här o tjålar o spinner så gott så..

nu återgår snart allt till vardagen igen..suck..bar helgen kvar av ledigheten.
Imorrn får de nog bli ett ryck ute i trädgården igen..har varit lite eftersatt ett tag nu.
Ha d så gott..tjaoo

camping

Är hemma o mellanlandar bara..har varit i långtjärn o campat några dagar igen...hur mysigt som helst fast vädret inte varit de allra bästa..Fick inte mycket till fisk heller, men de gör inte så mycke för de e skönt att bara komma hemmifrån några dar.
Imorron åker vi iväg igen.Denna gång till malingsbo för att tälta hos några kompisar.Nu ska de bli sol till råga på allt så denna gång e de med höga förväntningar vi åker..haha..
Snart e gubbens semester slut oxå..sååå trist.sen börjar vardagen igen...suck..
Men något har vi att se fram emot till hösten.
Vi ska få en ny familjemedlem nämnligen!!!!En liten vovve vid namn Honey!!!Såååå himla fin.Men vi måste vänta för hon ska få barn först.Den nuvarande ägaren har kennel o ville ha en sista kull på henne.Hon e 6år o detta e hennes femte kull.  Men i oktober så kommer hon till oss.Jag längtar!!!!
                                                                                                  
                                                                               


     e hon inte söt så säg!!!????

    Nu ska jag gå o packa inför morrondagen.
ha d så gott govänner!!!                                                                                               

svanskog

Ojjj...nu var de ett tag sen jag skrev här..men e de semester så  e de!!!
Var i Svanskog i helgen som var o lekte cowboys o indianer..haha..de var trevligt men blött!!!Ojjj va de regnade.fredagen gick väl an men Lördagen!!!Jag säger bara det....regnade nästan bort.De var tur vi hade bokat plats inne hos kompisarna istället för att bo i tält.Var inte på nåt direkt festhumör så de gick lugnt tillväga.

Igår var vi med några kompisar från Kolbäck på loppisrunda.Vi brukar göra de en gång varje sommar.jättekul e de.Stannar till vid varje skylt vi ser efter vägen.Tidigare har vi styrt kosan mot dalarna o där finns de gott om loppisskyltar..men denna gång åkte vi ner i sörmland o där var de inte lika tätt...inte många alls faktiskt.Lite trist men lite skit hittar man alltid..

Imorrn ska vi till Långtjärn o campa igen...hoppas vädret e någorlunda.ska vara borta till söndag tror jag så vi har laddat upp med mat o ett litet campingkök har vi oxå kostat på oss...gubben överlever ju inte utan kaffe o de e enklare att koka på ett sånt än över öppen eld. ska bli jättemysigt.Denna gång ska vi kosta på oss ett fiskekort oxå...kanske vi får en liten öring eller nåt...mums!!

Nu ska jag bada bastu o ta en pilsner..ska bli såååå skönt!!!!

Ha d så gott o kom gärna o hälsa på vid sjön vettja!!!!                                             bilder från svanskog         
b

semester????!!!

ja de har vi ju just inte då..haha..har hela förra o nästan hela denna veckan hjälpt sonen att bli klar med lägenheten...pust..de har tagit sin tid ska jag säga..men igår blev flytten äntligen klar så nu e han installerad på nya stället.Blev riktigt bra.Han skulle promt ha lamellgardiner i vardagsrummet..o dom fick jag den stora äran att fixa upp.De var pilligt ska ni veta..en o en skulle dom träs i skåror o fästas upp o klippas av o....ja ni kanske förstår..de var 3,5 meter!!!!
men nu e de som sagt klart..iallafall de värsta..så nu åker vi på semester!!!!Jippieehh!!!!!!
Imorrn bär de av till Svanskog i Värmland över helgen på för att leka cowboys o indianer...haha...de e countryfest där i dagarna 2 minsann.Ska bli såååå skönt att komma bort ett par dar nu.hoppas oxå att vädrets makter e med oss.

Idag ramlade gräsklipparen sönder oxå...tyyypiskt!de var bara att åka o köpa ny..suck..alltid e de nåt.Men den blev inte sååå dyr iallafall o nu e de fint i trädgården igen.Skönt.Rensat upp i rabatterna har jag oxå gjort efter allt regnande.Blev en hel säck med skit från rabatterna...måste dela en hel del växter till hösten så de får plats lite bättre.

Nu ska jag gå o packa lite inför helgen.Vet ju inte riktigt vad man ska ha med..nya stövlarna iallafall..o kanske fina kjolen..men helt klart jeans o väst...e de vilda western så e de!!!

Ha d så gott govänner tills vi ses igen.
JEEEHAAAA!!!!

Sommar????!!!

o så var de regn IGEN!!! fy för sören va jag hatar det!!!! Jag vill ha sol o värme när de e sommar!!! Trädgården ser numera för gräslig ut..vissna o ruttna blommor överallt!!!E de inte för varmt så e de för mycke regn...jag blir så trött!!!! Var iallafall o campade en natt i långtjärn utanför Malingsbo...vilket var jättemysigt.Badade i sjön o grillade o drack en del öl.dit ska vi absolut åka igen när de blir väder.Mycke knott var de förvisso men de får man väl överleva med. Nu har gubben börjat sin semester oxå så de blir lite pyssel härhemma.Listerna har nu kommit upp i köket o altanen målas de lite på mellan skurarna..haha. annars e de mest sonen som vill ha lite hjälp fortfarande o de kan man ju förstå. Själv hoppas jag på uppehåll i morrn så jag kan rensa lite bland rabatterna..   Bild från Långtjärn

fredag..

och vad händer idag då??!!Ja inte vet jag..men en dammsugning behövs nog o lite dammning kanske..haha..har ju varit korsdrag här nu hela veckan så jag lovar att de e dammigt!!
Har latat mej mest nu i flera dar med lite avbrott för kaffefrämmande.De märks att folk har semester nu.Igår kom gubbens styvdotter med sin 5åriga son o ville bada..o som han gladde sej!!!trodde aldrig vi skulle få upp honom från poolen.så roligt att se!!Själv har jag oxå legat o lögat mej där en del.De e så svalkande o skönt.

Idag ska nog Tord gå av för att börja sin semester oxå.Typiskt då att vädret vänder!!e meningen att vi ska åka o campa med några kompisar men de återstår att se..för inte 17 åker vi om vädret lovar regn hela helgen heller.Då finns de annat att pyssla med här hemma istället.Fast de e ju synd för de skulle va himla trevligt annars ju.Vi får se vad de blir.

Altanen e nu färdigmålad på utsidan..förutom några stolpar här o där.Nu ska vi ta taket o insidans stolpar så e de klart sen.Ska försöka få tag i en snygg heltäckande matta oxå..inte sånt där konstgräs..de e fult tycker jag..blir nog nått i grått tror jag.Blir nog himla bra när de e färdigt .
Hjälper Robin oxå en del med att färdigställa hans lägenhet .Ska tapetsera sovrum ,kök o lägga golv.Vardagsrummet e så gott som klart.Han har slitit som 17 hela veckan med målning o sånt helt själv.så duktig så...haha..

Nu e de dax att börja dagen så de blir nåt gjort.Ha en skön helg govänner o ta vara på varandra.!
Kramar om....

RSS 2.0