kalas o svininfluensa..


Jaha go vänner..då var de Måndag igen då.Suck o stööön va helgerna försvinner fort.Denna helg har varit väldigt lugn o skön.Fick äntligen iväg alla löv som täckte trädgården.Hela 5 säckar blev de!!!
Lördagen var de 6års kalas i v-ås..o de var himla trevligt.Hade Star med o hon var livrädd stackaren.Hon har ju precis börjat vänja sej med oss juh..haha..men de gick bra ändå..dom bjöd ju på tårta minsann så då kunde hon ju inte låta bli att slicka lite på främmande händer..
När vi kom hem därifrån så hade vi Lördagsmys med lite vin o massor av ljus..eller var de lite ljus o massor av vin..(näää skojja bara))haha..
Igår tog vi en lååång promenad med Star, vilket var jätteskönt trots att de småduggade lite.Sen var de mest att vi satt o slappade resten av eftermiddan.
jo föresten..vi var ju in på ett loppis i v-ås oxå..hur mycket bord som hellst hade dom.Där fyndade jag två fina små ljuslyktor för 5 kr. styck o två görfina ljuslampetter i schabby stil för 100 kr.Sen hittade vi en gammal lurvig päls som jag ska sy en mysig kudde av till Star att ligga på i bilen..den blir nog varm o skön skulle jag tro.



Idag har jag lite känningar i halsen..gubben sa samma sak i morse.Kanske de e nåt på G..de var väldigt länge sen vi var sjuka här i huset..vilket i.f.s e ganska skönt..ingen går väl o önskar att bli sjuk heller..haha..men mannen brukar skojja om att de vore ganska skönt att få bli lite "lagom" dålig så han fick vara hemma några dar o mysa..haha..dom har nästan inget att göra nu o en lång tid framöver på jobbet o de tycker han e dööötrist vilket man ju kan förstå.När man jobbar vill man ju jobba..annars går dagarna sååå långsamt så.
Men som sagt..vi får väl se om de blir nåt av halskänningarna eller inte..bara de inte e "svinsjukan"..hehe..den vill INTE ha!!!       Huvva så man kan komma att se ut då då...hahahahaha

Sköt om er folks.



Kommentarer
Postat av: gubben !

Den där svin sjukan ser ju inte helt fel ut frun,

Kan man hoppas på den? ler

2009-11-09 @ 12:18:56
Postat av: Anonym

du skulle må då va!!??hahaha

2009-11-09 @ 13:11:37
Postat av: Annica Lundgren

Ha ha svininfluensen vill vi inte ha ... hu hur vi kommer att se ut vi tjejer....hahahahah.....det där med lagomt sjuk gillar jag, vara hemma några dagar och få sova ut...

2009-11-09 @ 22:51:44
URL: http://pinkladyw595.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0