Utkast: så var ...

så var helgen över för den här gången då. rätt skönt egentligen för den har ju inte varit så bra vädermässigt..suck..
Men i de stora hela så avlöpte den väl..var till västerås med hela min familj i lördags o käkade middag hos Eivor o Leif.Gott gott.Micke o anna o lilla alva var oxå där.dom hade ju inte grattat oss när vi fyllde så nu fick vi en Jättefin stor vit trälykta av dom.Thank you!!!Passade så bra vid lilla vita bordet så...
Efter de åkte vi o shoppade på rusta o biltema.inhandlade fina vinglas i plast i knallfärger o så blev de ett nytt tält..ett par cykelkorgar o en pump..folk trodde nog att vi skulle ut på cykelsemester..haha..
Robin köpte tapeter till sin nya lya o en matt till hallen..sen fick Jocke ett sladdlöst tangentbord eftersom han har födelsedag snart.
På kvällen bar de av till Jonte o cissi på grillfest.De blev inne i ttältet förståss p.g.a. regnet o i deras grillstuga..där var de varmt o skönt.Men trevligt var de iallafall.
Vi ska själva försöka ha en fest i sommar..men jonte o cissi e ju så upptagna jämt så de e svårt att få de att gå ihop.men som sagt..försöka duger.

Idag e de lugnt som vanligt.Ska väl plocka lite o tvättmaskinen ska sättas på annars e de inget att pyssla med.
Får väl försöka sysselsätta mej med nåt iallafall...sy in byxor kanske,,haha,,,dom börjar bli stora nu..o de e ju bara possitivt!!

Ha de så gott govänner.

Kommentarer
Postat av: Martina

Men jag då? :( haha

2009-06-16 @ 21:25:10
URL: http://martinawesterberg.blogg.se/
Postat av: moster

jag satte in på dej men de kom inte med..kanske utrymmet inte e så stort här...

2009-06-17 @ 08:30:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback